Serveis

terrasses claus en ma

TERRASSES CLAUS EN MÀ

Si el client busca no preocupar-se de la seva terrassa, oferim solucions globals, de cobertura solar, tarimes de fusta, jardineres, para-vents i mobiliari. Realitzant un acurat estudi i un projecte, basant-nos el que busca el client, i treballant amb un equip propi de professionals, creem espais, atractius i funcionals, ocupant-nos de tot: Disseny, producte, muntatge i obra.

Tenim en compte l’interior de l’espai per adaptar-nos i crear continuïtat d’un dins-fóra que resulti elegant, atractiu i diferenciador.

L’equip de professionals que treballem a Ailor Girona, vetllem des de l’inici fins al final perquè el nostre client obtingui la tranquil·litat i satisfacció d’obtenir un resultat impecable en la funcionalitat del seu negoci o espai.

Demanar informació

TRAMITACIÓ DE PERMISOS

Ens ocupem de gestionar amb els ajuntaments de cada població la tramitació de permisos necessaris per a poder realitzar la implantació de la terrassa adaptant-nos a les normatives de cada consistori.

Demanar informació
TRAMITACIÓ DE PERMISOS terrasses
CARPES I ESTRUCTURES TENSADES PER A LA HOSTELERIA

OBRA CIVIL

Amb equip d’industrials propi, paleteria, lampisteria i tècnics, desenvolupament i implantem l’obra necessària per al muntatge d’una terrassa i el funcionament de la cobertura solar.

Demanar informació

DISSENY INTERIORISME

En un afany de donar respostes als nostres clients, hem creat un equip de professionals tècnics propi per a poder desenvolupar projectes i posar-los a l’abast del nostre client. Donem vida a l’espai exterior. Creem comoditat, funcionalitat i disseny, oferim solucions de cobertura solar per a espais exteriors, per tal de maximitzar el rendiment de negocis de restauració, hoteleria, càmpings, oci i zones lúdiques.

Demanar informació
disseny i interiorisme
CARPES I ESTRUCTURES TENSADES PER A LA HOSTELERIA

PROJECTES 3D

Realitzem projectes d’implantació de terrasses, perquè el nostre client pugui veure l’efecte visual del seu espai abans de realitzar la implantació. Estudiem el disseny i la funcionalitat dels espais per a poder realitzar projectes atractius, tenint en compte el millor que ofereix cada emplaçament.

Demanar informació